Suklaacreme ja sitrussalaatti

Suklaacreme ja sitrussalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Raikas sitrussalaatti ja pehmeän täyteläinen suklaacreme luovat yhdistyessään herkullisen jälkiruoan. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Sitrussalaatti

  • 1 appelsiini
  • 1 veriappelsiini
  • 1 verigreippi
  • 2 tl ruokosokeria

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kerma, maito ja keltuaiset kattilassa. Kuumenna koko ajan sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes kerma alkaa sakeutua noin 85 asteen lämpötilassa. Murskaa suklaa ja laita suklaamurska kulhoon. Siivilöi seos tiheän siivilän läpi suklaamurskan päälle ja sekoita kunnes suklaa on sulanut kokonaan. Kaada seos annosvuokiin ja jäähdytä jääkaapissa 2-3 tuntia. Kuori sitrushedelmät veitsellä siten, että kuoren mukana lähtee myös hedelmälihaa ympäröivä kalvo. Leikkaa hedelmälohkot irti. Makeuta sitruslohkot ruokosokerilla ja tarjoa suklaacremen kera.

Lisää herkullisia ideoita