Suklaa-vadelmamousse

Suklaa-vadelmamousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(9)

Ylellinen suklaa-vadelmamousse on taivaallisen ihana jälkiruoka. Kaiken lisäksi valmistat sen kädenkäänteessä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 175 g vadelmia
  • 2 kananmunan keltuaista
  • ½ dl sokeria
  • 150 g tummaa suklaata
  • 1 dl Arla Lempi Smetanaa
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta

Tarjoiluun

  • 125 g vadelmia

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita vadelmat tehosekoittimessa sileäksi soseeksi ja annostele sosetta 4 muotin tai lasin pohjalle. Laita jääkaappiin jäähtymään. Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri. Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä. Lisää smetana ja suklaa munaseokseen ja sekoita. Vaahdota kerma vaahdoksi ja sekoita se mousseen. Nostele vadelmasoseen päälle mousseseosta. Anna moussen seistä jääkaapissa noin 1 tunti. Koristele suklaamousse vadelmilla ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita