Spelttileipä Apetina-juustolla

Spelttileipä Apetina-juustolla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Apetina-juustoa sisältävä maukas spelttileipä on ihana herkku aamiaispöytään. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 kpl

  • 25 g hiivaa
  • 3½ dl vettä
  • 1 tl karkeaa suolaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl tuoretta tilliä silputtuna
  • 150 g karkeita spelttijauhoja (n. 2,5 dl)
  • 400 g spelttijauhoja (n. 6,75 dl)
  • 150 g Arla Apetina juustoa karkeaksi murskattuna

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita hiiva veteen ja lisää suola, öljy ja tilli. Sekoita jauhot hitaasti annostellen, sekoita taikinaa välillä hyvin ja lisää viimeiseksi juusto. Alusta taikina pöydällä suhteellisen kiinteäksi. Aseta se peitettynä jääkaappiin vähintään 12 tunniksi, jopa pitempään. Muotoile taikinasta leipä ja anna sen vielä nousta leivinpaperilla peitetyllä pellillä n. ½ tuntia. Sivele leipä vähällä vedellä ja pisaralla oliiviöljyä. Rei´itä leipä haarukalla ja paista se keskellä uunia 225 asteessa n 15 minuuttia. Laske lämpötilaa 220 asteeseen ja paista valmiiksi n 15 minuutin ajan, edelleen keskellä uunia.

Lisää herkullisia ideoita