Smoolantilainen juustokakku

Smoolantilainen juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Ihanan täyteläinen Smoolantilainen juustokakku syntyy käden käänteessä. Tarjoile marjojen ja kermavaahdon kera ja nauti!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

  • ½ dl kuorittuja manteleita
  • 3 kananmunaa
  • ½ dl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 pkt sahramia (0,5 g)
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 500 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 2 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni lämpenemään 175-asteiseksi. Rouhi mantelit. Vaahdota muna ja sokeri keskenään. Sekoita vaahtoon mantelirouhe, suola-sahrami-jauhoseos, raejuusto ja maito. Voitele uunivuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 50 minuuttia. Tarjoa marjojen ja sokerilla sekä vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

Lisää herkullisia ideoita