Smoolantilainen juustokakku

Smoolantilainen juustokakku

Ihanan täyteläinen Smoolantilainen juustokakku syntyy käden käänteessä. Tarjoile marjojen ja kermavaahdon kera ja nauti!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Smoolantilainen juustokakku

Ihanan täyteläinen Smoolantilainen juustokakku syntyy käden käänteessä. Tarjoile marjojen ja kermavaahdon kera ja nauti!

Reseptistä valmistuu 4 annosta

  • 1/2 dl kuorittuja manteleita
  • 3 kananmunaa
  • 1/2 dl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 pkt sahramia (0,5 g)
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 500 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 2 dl Arla kevytmaitoa

Tarjoiluun

Ohjeet

Pane uuni lämpenemään 175-asteiseksi. Rouhi mantelit. Vaahdota muna ja sokeri keskenään. Sekoita vaahtoon mantelirouhe, suola-sahrami-jauhoseos, raejuusto ja maito. Voitele uunivuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 50 minuuttia. Tarjoa marjojen ja sokerilla sekä vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

Suositellut tuotteet