Smetanavaahto hedelmillä

Smetanavaahto hedelmillä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Raikas, kuohkea ja pehmeä jälkiruoka rapeilla päällisillä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 kananmunan keltuaista
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ½ dl tomusokeria
  • 1 pienen sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl Arla Lempi Smetanaa
  • 1 mango
  • 4 passionhedelmää
  • ½ dl hienonnettuja sokeroituja pähkinöitä

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa yhteen keltuaiset, vaniljajauhe, tomusokeri ja sitruunankuori. Lisää smetana ja vatkaa se kuohkeaksi. Kuori mango, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha paloiksi. Halkaise ja koverra passionhedelmät. Jaa smetanavaahto neljään annosmaljaan. Lisää mangoa ja passionhedelmää vaahdon pinnalle. Ripottele päälle pähkinät.

Lisää herkullisia ideoita