Smetana-rosmariinivanukas

Smetana-rosmariinivanukas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Smetanapohjainen vanukas on superhelppo valmistaa. Vanukas saa tässä reseptissä seurakseen ihanasti makua tuovat rosmariinimurut.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Rosmariinimurut

  • karhunvatukkahilloa tai -marmeladia tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamalla rosmariinimurut. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset murumaiseksi seokseksi ja lusikoi se litteäksi levyksi voipaperilla päällystetylle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Murra levy palasiksi. Laske uunin lämpötila 175 asteeseen. Vatkaa kananmunat ja sokeri. Sekoita joukkoon smetana ja kaada seos uuninkestäviin tarjoiluastioihin. Paista uunin keskiosassa 15–20 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Tarjoile lämpimänä rosmariinimurujen ja karhunvatukkahillon kera.