Sitruunapalat

Sitruunapalat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(22)

Nämä raikkaat ja mehevät sitruunapalat ovat kotoisin USA:sta, jossa ne tunnetaan paremmin nimellä Lemon bars tai Lemon squares.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 palaa

Pohja

Täyte

  • 4 kananmunaa
  • 3½ dl sokeria
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1¼ dl sitruunamehua
  • tomusokeria koristeluun

Tee näin:

Tee näin:

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota 30 x 25 cm-kokoinen vuoka. Hiero pehmeä voi ja kuivat aineet taikinaksi. Painele taikina vuoan pohjaan ja reunoille. Esikypsennä pohjaa 15-20 minuuttia. Vatkaa täytteen munat ja sokeri keskenään vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauho ja sitruunamehu ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja paista vielä 20-25 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt. Kääri vuoka kelmuun ja laita jääkaappiin jäähtymään muutamaksi tunniksi (mielellään yön yli). Leikkaa paloiksi ja koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita