Sitruunalohi

Sitruunalohi

Paistettu lohi sitruunaisen creme fraiche -kastikkeen kera on helppo herkkuruoka arkeen. Tarjoile perunoiden ja vihannesten kera!
https://www.arla.fi/reseptit/sitruunalohi/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa lohi neljään annospalaan ja aseta ne vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita creme fraichen joukkoon raastettu sitruunankuori, sitruunamehu, sinappi ja salvia. Levitä seos lohifileiden päälle. Paista lohta uunin keskiosassa noin 15 minuutin ajan. Tarjoile uusien perunoiden ja keitettyjen vihannesten kera.
Valmis!

Ainekset

Lohifilee
600 g
Suolaa
1 tl
Valkopippuri
ripausta
2 dl
Sitruunankuori ja mehu
½
Dijon-sinappia
1 tl
Salviaa
1 tl