Sitruunakääretorttu
•
Perinteinen sitruunatorttu saa uusia makuja kun lisäät sekä taikinaan että täytteeseen runsaasti sitruunaa. Nam!
Tee näin:
Ainekset
Taikina
Kananmunat
|
2 |
---|---|
Sokeria (n. 1,5 dl)
|
125 g |
Sitruunankuorta raastettuna
|
½ tl |
25 g | |
Perunajauhoja
|
3 rkl |
Vehnäjauhoa
|
2 dl |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Sitruunakreemi
Liivatelehteä
|
2 |
---|---|
Kananmunan valkuainen
|
1 |
Sokeria
|
1 rkl |
Maustamatonta tuorejuustoa
|
100 g |
Kananmunan keltuainen
|
1 |
Sitruunankuorta raastettuna
|
½ tl |
Sokeria
|
3½ rkl |
Sitruunamehua
|
1 rkl |
Koristeluun
Sitruunankuori ohuina suikaleina
|
1 |
---|---|
Vettä
|
2 dl |
Sokeria (n. 1 dl)
|
85 g |
Pinnalle
Tomusokeri
|
---|