Sitruunainen suklaarulla

Sitruunainen suklaarulla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tässä suklaisessa rullassa maistuvat sitruuna, makusi mukaiset hedelmät ja pähkinät. Sopii erinomaisesti juhlapöydässä tarjoiltavaksi!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 viipaletta

  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 150 g tummaa suklaata
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1½ dl hienonnettuja kuivattuja aprikooseja tai viikunoita
  • 1 dl hassel-, cashew- tai saksanpähkinöitä
  • ½ dl paahdettuja, suolattuja auringonkukansiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta kerma kattilassa ja nosta se levyltä. Paloittele suklaa, sekoita se kermaan ja anna sulaa. Lisää sitruunankuori, hedelmät, pähkinät ja auringonkukansiemenet. Laita seos lusikalla tuorekelmulle ja muodosta siitä kaksi 15 cm:n pituista tankoa. Jäähdytä tankoja jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Ripottele halutessasi päälle kaakaojauhetta ja leikkaa tangot viipaleiksi terävällä veitsellä.