Sitruuna-vadelmakakku

Sitruuna-vadelmakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Ihanan sitruunainen kakku syntyy käden käänteessä raejuuston avulla. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 dl hasselpähkinöitä
  • 3 kananmunaa
  • 4 rkl sokeria
  • suolaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 500 g Arla Keso raejuustoa
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta

Lisäksi

  • 4 dl vadelmia
  • 4 dl Arla Vaniljajogurttia

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna pähkinät karkeaksi rouheeksi. Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita joukkoon loput ainekset. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 1 tunti. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se paloiksi. Koristele vadelmilla ja tarjoile jogurtin kera.