Sitruuna-mangopaistos

Sitruuna-mangopaistos

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä suussasulava paistos saa pirteän makunsa sitruunasta ja mangosta. Tarjoile kermavaahdon kera!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Murutaikina

Sitruunakreemi

Koristeluun

  • sitruunan kuori suikaleina

Tarjoiluun

  • 1½ dl Arla kuohukermaa vaahdotettuna

Tee näin:

Tee näin:

Murutaikina: Sekoita kaikki ainekset keskenään nopeasti murumaiseksi taikinaksi. Sitruunakreemi: Sekoita sitruunamehu ja maissitärkkelys metalliastiassa. Lisää kananmunat, sokeri ja kerma ja laita astia vesihauteeseen. Sekoita koko ajan, kunnes rakenne sakenee (n. 5 minuuttia). Ota astia pois vesihauteesta ja lisää voi pienissä erissä. Sekoita hyvin. Annostele neljään uuninkestävään vuokaan (vetoisuus n. 2½ dl). Jaa hedelmäpalat vuokiin ja lusikoi taikina pinnalle. Paista uunin keskitasolla 200 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna paistosten jäähtyä hieman. Tarjoa lämpimänä kylmän kermavaahdon kera.

Vinkki

Vinkki: Mangon sijaan voit käyttää tuoretta ananasta tai päärynää. Kokeile lisätä 50 g kookoshiutaleita murutaikinaan ja vaihda sitruunamehu limen mehuun.