Sitrusposset

Sitrusposset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Nämä sitrusposset kruunaavat kaikki kevään juhlat! Sitrusposset valmistuvat helposti ja sulattavat kaikkien raikkaidenmakujenystävien sydämet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl itse puristettua sitrushedelmien mehua, kuten 2/3 sitruunamehua ja 1/3 mandariinimehua
  • päälle kermavaahtoa ja sitruunankuoriraastetta

Tee näin:

Tee näin:

Purista mehu sitrushedelmistä, ja siivilöi mehusta hedelmäliha pois. Laita kerma pieneen kattilaan ja kuumenemaan hellalle. Lisää sokeri ja sekoita koko ajan kunnes sokeri on täysin sulanut ja kerma poreilee. Nosta kattila pois liedeltä ja kaada sitrushedelmien mehu joukkoon. Sekoita ja kaada seos kahteen annoslasiin. Laita lasit jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään viitisen tuntia tai vaikka yön yli. Lisää annoksien päälle kermavaahtonokareet ja sitruunankuoriraastetta ennen tarjoilua

Vinkki

Herneetkin rokkaa -blogia luotsaava Petra syö kokkaamansa ruoat yleensä hieman haaleana. Kaikki blogin ruoat on nimittäin tehty syötäviksi ja kuvien ottamisen jälkeen ruoka on jo saattanut hieman jäähtyä. Petra tituleeraa itseään ihan tavalliseksi kotikokiksi ja samanlaista linjaa noudattavat myös hänen reseptinsä, pienellä pilkkeellä silmäkulmassa tietenkin.

Reseptin on suunnitellut Petra Herneetkin rokkaa -blogista (www.herneetkinrokkaa.blogspot.dk).

Lisää herkullisia ideoita