Seesamiperunat ja dippi

Seesamiperunat ja dippi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Dippailtavat seesamiperunat ovat herkullinen ja terveellinen vaihtoehto suolaiseksi pikkupurtavaksi.

Ainekset

Annokset
  • 1 kg pestyjä uuniperunoita (esim. Rosamundaa)
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tl sormisuolaa
  • 1 rkl vaaleita ja tummia seesaminsiemeniä
  • 2 prk Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ½ dl tomaattiketsuppia
  • 1 pkt sahramia (0,5 g)

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Leikkaa hyvin pestyt perunat lohkoiksi. Levitä ne leivinpaperille uunipannulle. Kaada perunoille rasva ja sekoita hyvin. Ripottele päälle suola ja seesaminsiemenet. Paista uunin keskiosassa 25-30 minuuttia. Sekoita mausteet crème fraîcheen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta. Tarjoa dippi perunalohkojen kanssa.