Saksanpähkinä-suklaakakku

Saksanpähkinä-suklaakakku

Herkullisen pähkinäinen suklaakakku vie kielen mennessään. Reseptillämme valmistat kakun käden käänteessä.
https://www.arla.fi/reseptit/saksanpahkina-suklaakakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele irtopohjavuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla. Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset voisulan joukkoon. Kaada taikina irtopohjavuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Irrota kakku ja anna sen jäähtyä. Ripottele pinnalle tomusokeria. Tarjoa suklaakakku kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Valmis!

Ainekset

100 g
Kananmunia
2
Sokeria
3 dl
Vaniljasokeria
1½ tl
Suolaa
1 tl
Kaakaojauhe
4 rkl
Vehnäjauhoa
1½ dl
Rouhittuja saksanpähkinöitä
50 g
Paloiteltuja vaahtokarkkeja
100 g
Kookoshiutale