Saksanpähkinä-suklaakakku

Saksanpähkinä-suklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Herkullisen pähkinäinen suklaakakku vie kielen mennessään. Reseptillämme valmistat kakun käden käänteessä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

  • 100 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 1½ tl vaniljasokeria
  • 1 maustemitallinen suolaa
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 50 g rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 100 g paloiteltuja vaahtokarkkeja
  • kookoshiutaleita

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele irtopohjavuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla. Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset voisulan joukkoon. Kaada taikina irtopohjavuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Irrota kakku ja anna sen jäähtyä. Ripottele pinnalle tomusokeria. Tarjoa suklaakakku kermavaahdon tai jäätelön kanssa.