Rucola-tomaattipiirakka

Rucola-tomaattipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Rucola-tomaattipiirakka sopii on niin brunssille kuin juhliin. Tässä reseptissä piirakan täytteeksi tulee tomaattia, rucolaa, valkosipulia ja Castello juustoa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 6 palaa

Täyte

  • 3 valkosipulinkynttä
  • 150 g rucolaa
  • 100 g marinotuja aurinkokuivattuja tomaatteja
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Nypi jauhot ja voi yhteen murenevaksi massaksi. Lisää rahka ja työstä seos tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirakkavuokaan. Pistele haarukalla. Anna piirakkapohjan seistä jääkaapissa 30 minuuttia. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Hienonna rucola ja tomaatit. Paista valkosipulit voissa isossa paistinpannussa. Lisää rucola ja tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma ja munat. Laita piirakkapohja uuniin noin 10 minuutiksi. Kaada munaseos piirakkapohjaan lisää vihannessekoitus ja ripottele päälle juustoa. Paista uunin alaosassa n. 30 minuuttia.