Rucola-pestopiirakka

Rucola-pestopiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Tämä suolainen piirakka saa mehevän täytteensä rucola-pestotuorejuustosta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 200 g Arla Rucola & Pesto -tuorejuustoa Tuorejuusto Rucola & Pesto  vähälaktoosinen
  • 100 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • 1 dl Arla Lempi Ruokakermaa valkoviini & tilli 15 %
  • 2 kananmunaa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • tuoreita basilikan lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään, nypi sitten voi jauhojen joukkoon. Sekoita taikinaan vesi ja levitä valmis taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Pese ja pilko täytteeseen tulevat kirsikkatomaatit sekä basilikanlehdet. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada valmis täyte piiraspohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Lisää herkullisia ideoita