Rucola-pestopiirakka

Rucola-pestopiirakka

Tämä suolainen piirakka saa mehevän täytteensä rucola-pestotuorejuustosta.

Tee näin:

  • Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään, nypi sitten voi jauhojen joukkoon. Sekoita taikinaan vesi ja levitä valmis taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Pese ja pilko täytteeseen tulevat kirsikkatomaatit sekä basilikanlehdet. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada valmis täyte piiraspohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

Pohja
Vehnäjauhoja
3 dl
Suolaa
1 tl
125 g
Vettä
½ dl
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
200 g
100 g
Arla® Lempi Ruokakermaa valkoviini & tilli 15 %
1 dl
Kananmunia
2
Kirsikkatomaatteja
100 g
Tuoreita tuore basilika