
Rucola-pestopiirakka
Tämä suolainen piirakka saa mehevän täytteensä rucola-pestotuorejuustosta.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
Pohja
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
-
125 g Arla Meijerivoita
- ½ dl vettä
Täyte
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
-
100 g Arla Eeppinen Emmental raasteena
- 1 dl Arla Lempi Ruokakermaa valkoviini & tilli 15 %
- 2 kananmunaa
- 100 g kirsikkatomaatteja
- tuoreita basilikan lehtiä
Tee näin:
Tee näin:
Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään, nypi sitten voi jauhojen joukkoon. Sekoita taikinaan vesi ja levitä valmis taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Pese ja pilko täytteeseen tulevat kirsikkatomaatit sekä basilikanlehdet. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada valmis täyte piiraspohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.
Vinkki
Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!
Vinkki
Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!