Riisipuuropannacotta

Riisipuuropannacotta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Jäikö riisipuuroa yli? Mukaan hieman sahramia ja jogurttia, ja helppo riisipuuropannacotta on valmis! Erinomainen jälkiruoka hetkeen kuin hetkeen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g valmista riisipuuroa
  • 3 rkl tomusokeria
  • ½ pkt sahramia, n. 0.25 g
  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 vaniljatanko
  • 4 liivatelehteä

Glögipäärynät

  • 2 kiinteää päärynää
  • 4 dl vaaleaa glögiä
  • 1 dl sokeria
  • 1 sitruunan mehu

Koristeluun

  • 2 rkl paahdettuja mantelilastuja

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita tomusokeri, sahrami ja jogurtti kylmän puuron joukkoon. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet pois. Sekoita siemenet puuroon. Liota liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Nosta liivatelehdet kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä. Ota kattila pois liedeltä. Sekoita 2 rkl puuroa liivatteen joukkoon. Lisää loput puurosta pienissä erissä. Kaada puuro kostutettuihin annosvuokiin ja laita jääkaappiin kolmeksi tunniksi. Kuori päärynät ja poista siemenet. Paloittele. Keitä päärynänpalasia glögin, sokerin ja sitruunamehun kanssa, kunnes ne pehmenevät. Jäähdytä päärynäpalaset liemessä. Tarjoa panna cotta päärynöiden ja glögiliemen kera. Koristele mantelilastuilla.

Lisää herkullisia ideoita