Rapeat Toscana-toastit

Rapeat Toscana-toastit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Rapeat Toscana-toastit valmistuvat nopeasti ja auttavat jaksamaan. Tämän ja monta muuta herkullista välipalareseptiä löydät sivuiltamme.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 kpl isoja paahtoleipäviipaleita

Täyte

  • 100 g Arla Apetina juustoa
  • 100 g Arla Tomaatti & Basilka -tuorejuustoa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • 4 isoa, ohutta viipaletta tomaattia
  • mustapippuria myllystä
  • muutamia basilikan lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Huuhdo feta kylmän veden alla ja kuivaa talouspaperilla. Hienonna juusto haarukalla ja sekoita tuorejuuston kanssa. Mausta seos puserretulla valkosipulilla. Levitä seosta kaikille paahtoleiville. Aseta puolelle leivistä tomaattiviipaleet, mausta pippurilla ja lisää päälle basilikanlehtiä. Paina leipien päälle toiset leivät voitelupuoli alaspäin. Paahda leivät isolla paistin- tai parilapannulla tai parilagrillissä molemmin puolin. Tarjoa ja nauti kylmän maidon, kaakaon tai latten kanssa.