Rapeat Toscana-toastit

Rapeat Toscana-toastit

30 minuuttia
Rapeat Toscana-toastit valmistuvat nopeasti ja maistuvat vaikkapa välipalana. Toastit saavat makua valkosipulista ja täyteläisestä Apetina-juustosta.
https://www.arla.fi/reseptit/rapeat-toscana-toastit/

Tee näin:

Rapeat Toscana-toastit
  • Huuhdo Apetina-juusto kylmän veden alla ja kuivaa talouspaperilla. Hienonna juusto haarukalla ja sekoita tuorejuuston kanssa.
  • Mausta seos puserretulla valkosipulilla. Levitä seosta kaikille paahtoleiville.
  • Aseta puolelle leivistä tomaattiviipaleet, mausta pippurilla ja lisää päälle basilikanlehtiä. Paina leipien päälle toiset leivät voitelupuoli alaspäin.
  • Paahda leivät isolla paistin- tai parilapannulla tai parilagrillissä molemmin puolin. Kun leivät ovat saaneet rapean, kullanruskean pinnan, nosta leivät leikkuulaudalle. Leikkaa leivät kahtia, jotta saat jokaisesta täytetystä leivästä kaksi kolmion muotoista leipää.
  • Tarjoa toastit kylmän maidon, kaakaon tai latten kanssa!
Valmis!

Ainekset

Isoja paahtoleipää
8 siivua
Täyte
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Valkosipulinkynsi
½
Isoa, ohutta viipaletta tomaatteja
4
Mustapippuria myllystä
ripausta
Muutamia tuore basilika