Raparperijäätelö

Raparperijäätelö

Kesäinen raparperijäätelö valmistuu kotikeittiössä ja maistuu parhaiten kesäkuumalla! Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan raparperijäätelö ja vatkaa ensiksi kananmunan keltuaiset ja hunaja kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Vatkaa vispikerma kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna-hunajavaahto, kermavaahto ja maustettu rahka.
  • Kaada seos muottiin ja laita raparperijäätelö pakastimeen vähintään kolmen tunnin ajaksi. Jos käytössäsi on jäätelökone, voit laittaa ainekset jäätelökoneeseen ja valmistaa raparperijäätelön koneella.
  • Tarjoile raparperijäätelö annoksina, jotka voit koristella mansikoilla ja keksinmuruilla.
Valmis!

Ainekset

Munankeltuaista
2
Hunajaa
½ dl
1½ dl
Raparperi-mansikkarahkaa
250 g
Mansikoita
5 dl
Koristeluun
Murennettuja keksejä
Mansikoita