Raparperijäätelö

Raparperijäätelö

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Kesäinen jäätelöresepti hieman eksoottisemmalle jäätelömaulle! Maistuu parhaiten kesäkuumalla!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 kananmunan keltuaista
  • ½ dl hunajaa
  • 1½ dl Arla kuohukermaa
  • 250 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 5 dl mansikoita

Koristeluun

  • murennettuja keksejä

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kananmunan keltuaiset ja hunaja kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa vispikerma kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna-hunajavaahto, kermavaahto ja maustettu rahka. Kaada seos muottiin ja pakasta vähintään kolmen tunnin ajan, tai käytä jäätelökonetta. Koristele jäätelöannos mansikoilla ja keksinmuruilla.