Raparperi-manteliherkku

Raparperi-manteliherkku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Raparperi-manteliherkku on hienostunut ja maukas jälkiruoka, joka sopii tarjottavaksi esimerkiksi illanistujaisiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g raparperia
  • 2 rkl vettä
  • 1 dl sokeria

Manteli-kauraseos

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Viipaloi raparperi. Laita palat kattilaan ja lisää vesi sekä sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperi soseutuu. Anna soseen jäähtyä. Ruskista mantelilastu-kaurahiutaleseos rasvassa pannulla. Lisää pannulle sokeri sekä kaneli ja sekoita hyvin. Kaada seos lautaselle jäähtymään. Lisää maitorahkaan limettimehu, sokeri ja mansikkasurvos. Annostele raparperisose, manteli-kaurahiutaleseos ja maitorahka tarjoiluastioihin kerroksittain. Koristele mansikoilla.

Lisää herkullisia ideoita