Kääri kakkupohjalevyistä ja vedelmahillosta tiukat kääretortut ja laita jääkaappiin odottamaan. Tarvitset sen verran kääretorttua, että saat leikattua 3 ohutta n. 0,5 cm siivua per annos.
Täyte
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Sulata liivate ja valuta se ohuena nauhana vaniljavaahdon joukkoon. Nostele lopuksi vaahdon joukkoon rahka.
Kokoaminen
Leikkaa kääretortuista ohuita siivuja 3 kpl per annos. Asettele kääretorttuviipaleet ja vaahto sylinterivuokiin (tai annoslaseihin) niin, että päällimmäiseksi jää siivu kääretorttua. Laita vaahtokerroksiin tuoreita vadelmia.
Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 1 tunti ennen tarjoilua. Koristele tomusokerilla ja tuoreilla vadelmilla.