Rahkaisat Charlottet

Rahkaisat Charlottet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Herkullinen Charlotta näyttävinä annoksina vie kielen mennessään.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Kääri kakkupohjalevyistä ja vedelmahillosta tiukat kääretortut ja laita jääkaappiin odottamaan. Tarvitset sen verran kääretorttua, että saat leikattua 3 ohutta n. 0,5 cm siivua per annos.

Täyte

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Sulata liivate ja valuta se ohuena nauhana vaniljavaahdon joukkoon. Nostele lopuksi vaahdon joukkoon rahka.

Kokoaminen

Leikkaa kääretortuista ohuita siivuja 3 kpl per annos. Asettele kääretorttuviipaleet ja vaahto sylinterivuokiin (tai annoslaseihin) niin, että päällimmäiseksi jää siivu kääretorttua. Laita vaahtokerroksiin tuoreita vadelmia. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 1 tunti ennen tarjoilua. Koristele tomusokerilla ja tuoreilla vadelmilla.