Rahkahyytelö

Rahkahyytelö

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Rahkahyytelö on ihana jälkiruoka, joka syntyy käden käänteessä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Koristeluun

  • kermavaahtoa
  • suklaarouhetta

Lisäksi

  • 500 g punaisia marjoja, kokonaisena tai soseena

Tee näin:

Tee näin:

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Vaahdota kerma kevyesti (ota ennen vaahdottamista 3 rkl kermaa talteen). Nosta liivatelehdet vedestä ja sulata kattilassa. Jäähdytä talteen otetulla kermatilkalla. Kaada liivate rahkaseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kääntele kermavaahto rahkaseoksen joukkoon, kaada seos tarjoiluastiaan ja peitä kelmulla. Laita jääkaappiin hyytymään yön yli. Ennen tarjoilua: Koristele hyytelö suklaarouheella ja kermavaahdolla. Tarjoa marjojen kera.