Quesadillat airfryerissä
Uusi

Quesadillat airfryerissä

20 minuuttia
Quesadillat ovat erinomainen ja herkullinen vaihtoehto lounaaksi, sekä illanistujaisiin. Kokeile valmistaa quesadilloja airfryerilla, saatat yllättyä!
https://www.arla.fi/reseptit/quesadillat-airfryerissa/

Tee näin:

Quesadillat airfryerissä
  • Sekoita vihannekset papujen, mausteiden ja öljyn kanssa ja aseta ne airfryeriin leivinpaperin päälle.
  • Paista seosta noin 8 minuuttia 200 °C:ssa - ja käännä se puolivälissä.
  • Ota seos pois airfryeristä.
  • Aseta tortilla airfryeriin (ilman leivinpaperia), lisää ohut kerros juustoa, paistettu kasvissekoitus ja viimeistele juustolla.
  • Aseta toinen tortilla päälle ja paina se yhteen.
  • Sivele päälle hieman öljyä ja paista noin 3-4 minuuttia 200 °C:ssa.
Valmis!
Vinkki

Täydellisen quesadillan valmistaminen on taidetta, ja meillä on juuri sopivia vinkkejä. Jotta rapeus ja tahmeus olisivat täydellisessä tasapainossa, varmista, että tortillasi ei ole liikaa - vähemmän on enemmän. Kiinnitä huomiota myös quesadillan väriin. Tavoittele kauniin kullanruskeaa sävyä, joka on merkki täydellisen rapeasta ulkopinnasta. Paisto saattaa olla nopeampaa tai hitaampaa kuin reseptissä mainitaan, riippuen air fryer -mallistasi, joten pidä sitä silmällä, ettei se pala.

Quesadillat airfryerissä Q&A

Herkulliset quesadillat valmistuvat airfryerissä hetkessä. Lue lisää alta!

Voiko quesadilloja valmistaa airfryerissä?
Kyllä, voit varmasti tehdä quesadilloja airfryerissä - aina täytteestä tortillojen kokoamiseen! Airfryerillä saat täydellisesti kypsennettyä quesadillaa, jossa on rapea, kullanruskea ulkopinta ja sisäpuolelta tahmea, sulanut juusto ja herkullinen täyte. Airfryerin kiertävä ilma auttaa ruskistamaan tortillat tasaisesti, jolloin ne saavat ihanan rapeutta, joka on täydellinen kontrasti pehmeälle täytteelle. Nopea kypsennysaika auttaa myös säilyttämään sisällä olevien vihannesten ja mausteiden tuoreet ja eloisat maut.
Kuinka kauan quesadilloja pitää valmistaa airfryerillä?
Quesadilloja on yleensä kypsennettävä noin 3-4 minuuttia 200 °C:ssa. Täytteen säilytys on erilainen riippuen siitä, millä haluat täyttää sen, mutta tyypillisesti sekin kestää vain muutaman minuutin. Huomaa, että tarkka kypsennysaika voi vaihdella hieman riippuen siitä, mikä air fryer -malli sinulla on ja kuinka täytettyjä quesadillat ovat. Näin ollen on hyvä tarkistaa quesadillat kypsennysajan loppupuolella varmistaaksesi, että ne kypsyvät haluamallasi rapeudella ja juusto on sulanut kunnolla.
Mikä on hyvä täyte quesadillaan?
Riippumatta siitä, mitä muuta käytät täytteenä air fryer quesadilloissa, tarvitset aina juustoa. Valitse juustoraaste, joka sulaa hyvin, esimerkiksi mozzarellaa tai cheddarjuustoa - tai sekoitus. Valitse täytteeksi aineksia, jotka kypsyvät hyvin nopeassa, korkeassa lämmössä, esimerkiksi viipaloituja vihanneksia, palkokasveja, sieniä, silputtua kananrintaa, ohueksi viipaloitua pihviä, sipulia ja vastaavaa. Sekoita joukkoon öljyä ja erilaisia mausteita ja lisää hieman tulisuutta esimerkiksi chilijauheella tai Tex-Mex-mausteilla.

Ainekset

Quesadillat airfryerissä
Kevätsipuli
½ nippu
Paprika
1
Mustia papuja
200 g
Tacomaustetta
½ pussi
Suolaa
½ tl
Ruokaöljyä
1 rkl
Tortillalettuja
4
Arla® Tolkuton Cheddar -juustoa
100 g
Ruokaöljyä paistamisee
1 rkl

Kokeile reseptiämme nopeille ja helpoille quesadilloille airfryerissä

Haluatko tuoda palan Meksikoa kotiisi? Sano sitten hola näille nopeille ja helpoille airfryerissä valmistettaville quesadilloille. Näissä täydellisissä pikkupaketeissa yhdistyvät rapea ulkokerros ja tyydyttävän tahmea täyte. Mikä parasta, ilmakeittimen ansiosta ne on helppo valmistaa, mikä vähentää sekä keittoaikaa että sotkua keittiössä. Tämä resepti antaa tortillalle rapean rakenteen ja säilyttää täytteen raikkaat, eloisat maut. Nauti siis rapeasta ja tahmeasta täydellisyydestä, jonka airfryerissä paistetut quesadillat lupaavat.

Haluatko nähdä airfryerin toiminnassa? Sitten kannattaa kokeilla reseptejämme nugeteista, omeleteista ja pavuista.

Tee herkullinen kasvisquesadilla lounaaksi tai illalliseksi

Tarvitsetko uutta inspiraatiota eri vihannesten käyttöön? Kiinnitä turvavyöt, sillä tämä herkullinen ja helppo kasvisquesadilla-resepti muuttaa pelin! Se on täynnä tuoreita kevätsipuleita, rapeita paprikoita ja mustapapuja, ja se on suolainen herkku, joka sopii sekä lounaaksi että illalliseksi.

Kevätsipulit antavat herkän, sipulimaisen makeuden, kun taas paprikat tuovat rapeutta ja elinvoimaisuutta. Mustat pavut antavat paitsi täyteläisen maun myös runsaan, maanläheisen sävyn, joka täydentää muita vihanneksia ja juustoa. Etsitpä sitten täyteläistä lounasta tai lohdullista illallista, nämä kasvisquesadillat ovat joka kerta täydellisiä.

Tarjoile haluamasi kastikkeen kanssa

Hyvä quesadilla ei ole täydellinen ilman herkullista dippiä. Tässä kohtaa salsa ja crème fraiche astuvat kuvaan. Salsan kirpeä raikkaus leikkaa juuston täyteläisyyden läpi, kun taas crème fraiche -dippi antaa kermaisen, viilentävän kontrastin maustetäytteelle ja lisää ilmapaistetun quesadillan lisäulottuvuuden. Olitpa sitten salsan tai crème fraichen tiimissä tai nautit molemmista, nämä kastikkeet korostavat makuja ja varmistavat, että jokainen suupala on aivan erityisen herkullinen.

Tee siitä oma

Aivan kuten tyhjä kangas, quesadilla tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luovuudelle. Toki reseptissämme ehdotetaan vihannesten ja juuston yhdistelmää, mutta miksi pysähtyä siihen? Lisää joukkoon silputtua kanaa tai jauhelihaa. Kaipaatko tulisuutta? Lisää joukkoon jalapenoja. Voit jopa lisätä lisää vihanneksia, kuten grillattuja sieniä, pinaattia tai maissia, jotka tuovat lisää makua. Juuston ystävät voivat kokeilla cheddar-, mozzarella- ja Monterey Jack -juustosekoitusta, joka antaa sulavan ja muhkean sisuksen. Tee tästä helposta quesadilla-reseptistä todella omasi!