Punaviinitotissa keitetyt päärynät

Punaviinitotissa keitetyt päärynät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Punaviinitotissa keitetyt päärynät on oiva jälkiruoka aikuiseen makuun.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 päärynää
  • 2 dl vettä
  • 1 pieni pullo punaviiniä
  • 1 dl sokeria, hunajaa tai vaaleaa siirappia
  • 1 kanelitanko
  • 1 appelsiinin kuori

Tarjoiluun

  • 2 dl vaniljakastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Kuori päärynät ja jätä niihin tikut. Mittaa vesi, viini, sokeri ja kanelitanko pienehköön kattilaan, johon sopii neljä päärynää kerrallaan kiehumaan. Pese appelsiini hyvin ja kuori terävällä juuresveitsellä ainoastaan kuoren oranssi osa. Lisää kuori kattilaan. Kuumenna liemi ja nosta päärynät kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes päärynät ovat kauniin punaisia ja kypsiä. Nosta päärynät kulhoon ja keitä loput päärynät. Kaada lopuksi liemi päärynöille ja anna jäähtyä. Tarjoa päärynöiden kanssa vaahdotettua vaniljakastiketta.

Lisää herkullisia ideoita