Punajuurikeitto kermaisella kuorrutuksella
50 minuuttia
Pääruoka

Värikäs punajuurikeitto on täynnä antioksidantteja. Tarjoa keiton päällä nokare kermaista fetalisäkettä, niin saat suolaisen säväyksen tähän täyteläiseen, raikkaaseen keittoon. Täydellinen viileisiin syyspäiviin!

Ainekset
4 annosta
Punajuurikeitto kermaisella kuorrutuksella
Punajuurta - huuhdeltuna mutta ei kuorittuna | 6 |
---|---|
Salottisipuleja - pilkottuna | 6 |
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Kasvis- tai kanalientä | 1½ l |
Puolikkaan sitruunamehu | ½ |
Crème fraichea | 2 rkl |
Suolaa ja pippuria | |
Sileälehtistä persiljaa |
Kermainen kuorrutus:
Crème fraichea | 1 dl |
---|---|
100 g |
Tee näin:
Punajuurikeitto kermaisella kuorrutuksella
Vinkki
Annos
Arvioi resepti
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit