Pizza bianca latva-artisokka- ja tryffelijuustotäytteellä

Pizza bianca latva-artisokka- ja tryffelijuustotäytteellä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Pizzan voi tehdä nopeasti valmiiseen pohjaan, täytteeksi maukasta juustoa, rapeita pinjansiemeniä ja latva-artisokkaa ja rosmariinia. Nauti nam!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

ainekset

  • 1 kpl valmista pizzataikinaa
  • 150 g Castello White Truffle valkohomejuustoa
  • 1 prk latva-artisokan sydän (300 g)
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • muutamia rosmariinin oksia
  • 1 raastettu sitruunan kuori
  • sormisuolaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250°. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Leikkaa juusto paloiksi ja levitä pizzapohjalle. Lisää latva-artisokat, pinjansiemenet ja rosmariini. Paista uunin keskitasossa 7-10 min kunnes se on saanut väriä. Ripottele pinnalle sormisuolaa, pippuria ja raastettu sitruunan kuori.