Piirakkapohja
40 minuuttia
Brunssi
Illallinen
Pääruoka
Jälkiruoka
Hyvä piirakkapohja toimii sekä makeissa että suolaisissa piirakoissa. Jos esipaistat pohjaa, se pysyy mehevänä ja rapeana. Kokeile helppoa reseptiä!
Ainekset
1 kpl
Piirakkapojha
| 125 g | |
Vehnäjauhoja | 3 dl |
Sokeria (suolaisessa piirakassa, jätä sokeri pois) | 2 rkl |
Vettä | 2 rkl |
Tee näin:
Piirakkapohja
Arvioi resepti
Esipaistamalla piirakkapohja pysyy sopivan mehevänä ja rapeana. Lisäksi jos piirakan täyte on todella kosteaa, kannattaa piirakkapohja esipaistaa, näin koko piirakka ehtii kypsyä.
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

Kommentit