Pienet lohipallot

Pienet lohipallot

Pienet lohipallot ovat mainio alkuruoka ja ne sopivat mainiosti myös buffet-pöydässä tarjottavaksi. Nauti hyvän valkoviinin kera!
https://www.arla.fi/reseptit/pienet-lohipallot/

Tee näin:

  • Hienonna lohi ja sekoita se tuorejuuston, puolet yrteistä ja sinapin kanssa. Muodosta 20 pientä palloa ja pyöritä niitä yrteissä. Laita ne katettuna jääkaappiin vähintään 1 tunniksi.
Valmis!
Vinkki

Sekoita halutessasi timjamia ja sitruunamelissaa, jos et löydä sitruunatimjamia.

Ainekset

Kylmäsavu- tai graavilohta
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Karkeaksi hienonnettua sitruunatimjamia
5 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 dl
Dijon-sinappia
1 tl