Pienet lohipallot

Pienet lohipallot

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pienet lohipallot ovat mainio alkuruoka ja ne sopivat mainiosti myös buffet-pöydässä tarjottavaksi. Nauti hyvän valkoviinin kera!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 18 kpl

  • 200 g kylmäsavu- tai graavilohta
  • 1 dl Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 5 rkl karkeaksi hienonnettua sitruunatimjamia
  • 1 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl dijonsinappia

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna lohi ja sekoita se tuorejuuston, puolet yrteistä ja sinapin kanssa. Muodosta 20 pientä palloa ja pyöritä niitä yrteissä. Laita ne katettuna jääkaappiin vähintään 1 tunniksi.

Vinkki

Sekoita halutessasi timjamia ja sitruunamelissaa, jos et löydä sitruunatimjamia.