Pienet laskiaispullat

Pienet laskiaispullat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Pienet laskiaispullat ovat suloisia suupaloja, jotka syntyvät käden käänteessä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 30 kpl

Täyte

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan pienet laskiaispullat tekemällä pullataikina. Sulata voi, lisää maito ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi.
  2. Murenna hiiva kulhoon ja kaada maito päälle. Sekoita kunnes hiiva on sulanut.
  3. Lisää hyppysellinen suolaa, maitorahka, kardemumma, sokeri ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikinaa voimakkaasti, kunnes se tuntuu tasaiselta.
  4. Laita uunilämpenemään 250-asteiseksi ja anna pullien nousta liinan alla noin 30 minuuttia.
  5. Muotoile taikinasta pieniä, pyöreitä ja tasaisia pullia jauhotetulla leivinlaudalla.
  6. Aseta pullat pellille leivinpaperin päälle. Anna nousta noin 20 minuuttia.
  7. Voitele kevyesti vatkatulla munalla. Paista uunin keskiosassa 5-7 minuuttia. Jäähdytä pullat ritilällä liinan alla.
  8. Irrota pullista veitsellä ohut kansi ja koverra pois osa sisuksesta. Sekoita sisus raastetun mantelimassan ja maidon kanssa. Täytä pullat seoksella.
  9. Vatkaa kerma ja lusikoi se pullien päälle. Aseta lopuksi kannet paikoilleen ja siivilöi päälle hieman tomusokeria.

Katso myös nämä