&format=jpg)
Pekoni-sipulipiirakka
Brunssi
Välipala
•
Tämä pekoni-sipulipiirakka ei jätä ketään kylmäksi! Vastustamaton pekoni saa seurakseen ruispohjalle maukkaan sipulin ja täyteläisen Arla Lempi Créme fraîchen.

Tee näin:
Vinkki
Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta
Ainekset
Täyte
Pekonia
|
300 g |
---|---|
Suurta keltasipulia suikaloituna
|
4 |
Kynttä valkosipulia murskattuna
|
2 |
1 prk | |
Kuohukermaa
|
1½ dl |
Kananmunat
|
3 |
Arla® Emmental juustoraastetta
|
150 g |
Suolaa
|
2 tl |
Mustapippuria
|
|
Timjamia
|
Pohja
200 g | |
Vehnäjauhoa
|
2½ dl |
Ruisjauhoa
|
1½ dl |
Vettä
|
1½ rkl |