Pavlova marjavaahdolla

Pavlova marjavaahdolla

Pavlova marjavaahdolla on herkullinen jälkiruoka makealla marenkipohjalla. Leivo pavlovan marengit jo etukäteen ja lisää marjat ja kerma juuri ennen tarjoilua.
https://www.arla.fi/reseptit/pavlova-marjavaahdolla/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 º C. Vatkaa valkuaiset jäykäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sokeri, leivinjauhe ja suola. Lusikoi taikinaa paperisiin muffinssivuokiin. Tee jokaisen leivoksen keskelle kuoppa lusikalla. Laita marengit uuniin keskitasolle, sammuta sitten uuni ja anna paistua vähintään 4 tuntia avaamatta luukkua, mieluiten yön yli. Vatkaa kerma. Muusaa puolet marjoista ja sekoita kerman joukkoon. Täytä marengit marjakermalla ja koristele lopuilla marjoilla ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Munanvalkuaista
2
Hienosokeria
1½ dl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
½ tl
Täyte
2 dl
Erilaisia tuoreita marjat
½ l