Pätkiskakku

Pätkiskakku

Suloinen pätkiskakku nostattaa maistelijansa suupielet hymyyn :)

Tee näin:

  • Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään.
  • Lisää joukkoon piimä ja sulatettu voi.
  • Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä.
  • Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit.
  • Pilko Pätkis-makeiset ja sekoita myös ne kermavaahdon joukkoon.
  • Kuorruta jäähtynyt kakku Pätkis-kermavaahdolla.
Valmis!
Vinkki

Jos säilytät Pätkiksiä jääkaapissa, ne eivät sula pilkottaessa niin herkästi!

Tämän minttusuklaan makuisen reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Ainekset

Pohja
Vehnäjauhoja
3½ dl
Sokeria
2 dl
Kaakaojauhe
3 rkl
Vaniljasokeria
1 tl
Leivinjauhetta
1½ tl
2 dl
150 g
Kuorrute
2 dl
Pätkis- suklaakarkkeja
140 g
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
1 tl