Pätkiskakku

Pätkiskakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(30)

Suloinen pätkiskakku nostattaa maistelijansa suupielet hymyyn :)

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 3 rkl kaakaotomusokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 1½ tl leivinjauhetta
  • 2 dl Arla AB -piimää vähälaltoosinen
  • 150 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi

Kuorrute

Tee näin:

Tee näin:

  1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää joukkoon piimä ja sulatettu voi.
  3. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä.
  4. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit.
  5. Pilko Pätkis-makeiset ja sekoita myös ne kermavaahdon joukkoon.
  6. Kuorruta jäähtynyt kakku Pätkis-kermavaahdolla.

Vinkki

Jos säilytät Pätkiksiä jääkaapissa, ne eivät sula pilkottaessa niin herkästi!



Tämän minttusuklaan makuisen reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Katso myös nämä