Pätkiskakku

Pätkiskakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(26)

Suloinen pätkiskakku nostattaa maistelijansa suupielet hymyyn :)

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 3 rkl kaakaotomusokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 1½ tl leivinjauhetta
  • 2 dl Arla AB -piimää vähälaltoosinen
  • 150 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi

Kuorrute

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon piimä ja sulatettu voi. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä.

Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit. Pilko Pätkis-makeiset ja sekoita myös ne kermavaahdon joukkoon. Kuorruta jäähtynyt kakku Pätkis-kermavaahdolla.

Vinkki

Jos säilytät Pätkiksiä jääkaapissa, ne eivät sula pilkottaessa niin herkästi!



Tämän minttusuklaan makuisen reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Lisää herkullisia ideoita