
Pätkiskakku
Suloinen pätkiskakku nostattaa maistelijansa suupielet hymyyn :)
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
Pohja
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 3 rkl kaakaotomusokeria
- 1 tl vanilliinisokeria
- 1½ tl leivinjauhetta
- 2 dl Arla AB -piimää vähälaltoosinen
-
150 g Arla Meijerivoita
Kuorrute
-
2 dl Arla kuohukermaa vähälaktoosinen
- 140 g Pätkis-suklaakarkkeja
- 1 dl sokeria
- 1 tl vanilliinisokeria
Tee näin:
Tee näin:
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon piimä ja sulatettu voi. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit. Pilko Pätkis-makeiset ja sekoita myös ne kermavaahdon joukkoon. Kuorruta jäähtynyt kakku Pätkis-kermavaahdolla.
Vinkki
Jos säilytät Pätkiksiä jääkaapissa, ne eivät sula pilkottaessa niin herkästi!
Tämän minttusuklaan makuisen reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!
Vinkki
Jos säilytät Pätkiksiä jääkaapissa, ne eivät sula pilkottaessa niin herkästi!
Tämän minttusuklaan makuisen reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!