Pannukakkutaikinan voi valmistaa myös hiivalla. Jos käytät hiivaa, anna taikinan tekeytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ennen paistamista.
Kananmunan valkuaisia
|
2 |
---|---|
Vehnäjauhoja (n. 2,5 dl)
|
150 g |
Leivinjauhetta
|
2 tl |
Sitruunan kuorta raastettuna
|
1 tl |
Sokeria
|
3 rkl |
Suolaa
|
¼ tl |
Arla Rasvatonta piimää
|
2½ dl |
Kananmunan keltuaisia
|
2 |
6 tl |
Vaniljatanko
|
1 |
---|---|
Sokeria
|
3 rkl |
1½ rkl | |
Korintteja
|
3 rkl |
Mantelirouhetta
|
50 g |
Sitruunamehua
|
1 rkl |
Vettä
|
½ dl |
Päärynää kuorittuna ja lohkottuna
|
4 |
Tomusokeria siivilöitynä
|
1 rkl |
---|---|
Sitruuna paloiteltuna
|
½ |
2½ dl | |
3 dl |