Paksut pannukakut ja päärynäkompotti
Jälkiruoka
Nämä ylelliset, amerikkalaistyyliset paksut pannukakut saavat lisämakua mehukkaista päärynöistä. Kokeile!
Ainekset
6 annosta
Taikina
Kananmunan valkuaiset | 2 |
|---|---|
Vehnäjauhoja (n. 2,5 dl) | 150 g |
Leivinjauhetta | 2 tl |
Sitruunankuorta raastettuna | 1 tl |
Sokerit | 3 rkl |
Suola | ¼ tl |
Arla® Rasvatonta piimää | 2½ dl |
Kanamunan keltuaiset | 2 |
| 6 tl |
Päärynäkompotti
Vaniljatanko | 1 |
|---|---|
Sokerit | 3 rkl |
| 1½ rkl | |
Viinimarjoja | 3 rkl |
Mantelirouhe | 50 g |
Sitruunamehua | 1 rkl |
Vedet | ½ dl |
Päärynä kuorittuna ja lohkottuna | 4 |
Koristeluun
Tomusokeria siivilöitynä | 1 rkl |
|---|---|
Sitruuna paloiteltuna | ½ |
Lisäksi
Kuohukermaa vaahdotettuna tai | 2½ dl |
|---|---|
| 3 dl |
Tee näin:
Pannukakut
Päärynäkompotti
Tarjoilu
Arvioi resepti
Pannukakkutaikinan voi valmistaa myös hiivalla. Jos käytät hiivaa, anna taikinan tekeytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ennen paistamista.

Kommentit