Paistettu parsa misovoilla

Paistettu parsa misovoilla

25 minuuttia
Pannulla paistettu parsa sopii tarjottavaksi misovoin kanssa. Kokeile maukkaita paistettuja parsoja alkupaloina tai lisukkeena!

Tee näin:

Paistettu parsa misovoilla
  • Paistettu parsa valmistuu kätevästi pannulla. Huuhtele ensiksi parsa ja leikkaa tai katkaise tyvestä puumaiset osat pois. Kuori parsa tarvittaessa.
  • Valmista misovoi. Ruskista 75 g voita, kunnes voi tuoksuu pähkinäiseltä. Kaada kulhoon, joka kestää lämpöä.
  • Sekoita ruskistettu voi misotahnan, limen mehun ja raastetun kuoren kanssa.
  • Lämmitä pannu ja paista parsat 3–4 minuuttia paistinpannulla jäljelle jääneen voin kanssa.
  • Yhdistä paistettu parsa ja misovoi tarjoiluastiassa tai jaa suoraan annoslautasille. Anna misovoin sulaa parsan päälle.
  • Viimeistele paistettu parsa tuoreella korianterilla ja seesaminsiemenillä.
Valmis!
Vinkki

Jos sinulla ei ole mustia seesaminsiemeniä, voit korvata ne valkoisilla. Paista ne kullanruskeiksi kuumalla ja kuivalla paistinpannulla parhaan maun saavuttamiseksi.

Ainekset

Paistettu parsa misovoilla
Tuoretta vihreää parsaa
500 g
100 g
Valkoista Misotahnaa
2 rkl
Limetti (raastettua kuorta ja mehua)
½
Tuoretta korianteria
1 ruukku
Seesaminsiemeniä (mielellään mustia)
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita