Kesäkurpitsa-, Pinaatti- ja Parsapastasalaatti
  • Arla
  • Reseptit
  • Kesäkurpitsa-, Pinaatti- ja Parsapastasalaatti

Kesäkurpitsa-, Pinaatti- ja Parsapastasalaatti

30 minuuttia
Täyteläinen kesäkurpitsa-, pinaatti- ja parsa-pastasalaatti yhdistää raikkaat vihannekset ja Apetina-juuston. Täydellinen kevyeksi ateriaksi.
https://www.arla.fi/reseptit/kesakurpitsa--pinaatti--ja-parsapastasalaatti/

Tee näin:

Kesäkurpitsa-, Pinaatti- ja Parsapastasalaatti
  • 1. Kuumenna uuni 180°C / kiertoilma 160 °C.
  • 2. Kuumenna kasviöljy suuressa uuninkestävässä paistinpannussa keskilämmöllä. Paista kesäkurpitsaviipaleita 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Laita sitten pannun uuniin ja paista 10 minuuttia.
  • 3. Lisää samaan pannuun parsa ja paista vielä 10 minuuttia. Poista uunista, mausta ja laita sivuun.
  • 4. Kiehauta samaan aikaan suuri kattilallinen reilusti suolattua vettä. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Valuta, virkistä kylmässä vedessä, valuta uudelleen ja kaada sitten isoon kulhoon.
  • 5. Lisää kesäkurpitsa, parsa, pinaatti ja balsamiviinietikka pastakulhoon, ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi puolet Apetina ® kuutiot öljyssä, sitrus ja yrtit -pakkauksesta - ja sekoita kevyesti ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Kesäkurpitsa-, Pinaatti- ja Parsapastasalaatti
Kesäkurpitsa, leikattu 1 cm viipaleiksi
1
Kasviöljyä
2 tl
Hienoa parsaa, leikattu 2 cm paloiksi
150
Fusilli pasta
100 g
Kourallinen pinaatti
Laadukasta balsamiviinietikkaa (halutessasi)
1 tl
Suolaa ja pippuria