Pähkinäsuklaakakku

Pähkinäsuklaakakku

Arvioi

(0)

Tämä pähkinöitä, Dumble-suklaakarkkeja ja vaahtokarkkeja sisältävä suklaakakku tunnetaan myös nimellä "Mountain Chocolate Cake".

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 palaa

  • 150 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • tl vaniljasokeria
  • suolaa
  • 1¼ dl kaakaota
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl parapähkinöitä
  • 1½ dl suolapähkinöitä
  • 2 dl minivaahtokarkkeja
  • 100 g Dumle-suklaakarkkeja
  • 100 g tummaa suklaata
  • kookoshiutaleita

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaniljasokeri, suola, kaakao ja jauhot keskenään kulhossa. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Voitele halkaisijaltaan noin 24 cm irtopohjavuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla. Hienonna pähkinät ja leikkaa suklaa ja Dumblet pieniksi paloiksi (max. 1x1 cm). Sekoita kaikki taikinan joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskiosassa 30–35 minuuttia. Anna kakun seistä muutaman tunnin jääkaapissa ennen tarjoilua.