Päärynä-inkivääripannukakkku

Päärynä-inkivääripannukakkku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Perinteinen pannukakku saa tässä reseptissä mukavasti lisämakua päärynäviipaleista ja inkivääriraasteesta. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 6 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 päärynää
  • 1 tl inkivääriä
  • ½ dl mantelilastuja

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa jauhot ja puolet maidosta tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa joukkoon loppu maito, munat ja suola. Kuori ja leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi. Kaada taikina voidellulle uunipellille. Lisää päärynäviipaleet. Ripottele päälle inkivääriä ja manteleita. Paista pannukakku uunin keskiosassa 20-25 minuuttia. Tarjoile heti tai anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Halutessasi pakkaa mukaan ja syö välipalana.

Lisää herkullisia ideoita