Paahtopaisti kantarellien ja sinapin kera

Paahtopaisti kantarellien ja sinapin kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Hyvä ja helppo alkupala paahtopaistista ja ihanista kantarelleista. Tarjoiluun ehdotamme rapeita paahdettuja patonkiviipaleita, joiden päälle hyvää sinappikreemiä ja koristeeksi tyrnimarjoja.

Ainekset

Annokset
  • 100 g viipaloitua paahtopaistia

Marinoidut sienet

  • 3 rkl hunajaa
  • 2 kevätsipulia
  • 150 g kantarelleja
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Sinappikreemi

  • 1 dl tyrnimarjoja
  • 1 rkl tomusokeria
  • 5 patonkia

Tee näin:

Tee näin:

Sulata hunaja etikassa kattilassa. Silppua kevätsipulit. Paista kantarellit öljyssä, lisää sipuli ja hunajaliemi, mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä. Sekoita smetana ja sinappi. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi ja paahda uunin yläosassa noin 5 minuuttia, jotta ne ovat rapeita. Sekoita varovasti tyrnimarjat ja tomusokeri. Tarjoile paisti kantarellien, sinapin, kerman, tyrnimarjojen ja paahdettujen patonkien kera.

Vinkki

Jos sinulla ei ole tuoreita kantarelleja, käytä kuivattuja, pakastettuja tai säilöttyjä.