Paahtopaisti kantarellien kera

Paahtopaisti kantarellien kera

Loihdi alkupalaksi helppo ja herkullinen paahtopaisti kantarellien kera. Tarjoile herkku yhdessä patonkiviipalaiden, sinappikreemin ja tyrnimarjojen kanssa.

Tee näin:

  • Sulata hunaja etikassa kattilassa. Silppua kevätsipulit. Paista kantarellit öljyssä, lisää sipuli ja hunajaliemi, mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä. Sekoita smetana ja sinappi. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi ja paahda uunin yläosassa noin 5 minuuttia, jotta ne ovat rapeita. Sekoita varovasti tyrnimarjat ja tomusokeri. Tarjoile paisti kantarellien, sinapin, kerman, tyrnimarjojen ja paahdettujen patonkien kera.
Valmis!
Vinkki

Jos sinulla ei ole tuoreita kantarelleja, käytä kuivattuja, pakastettuja tai säilöttyjä.

Ainekset

Viipaloitua paahtopaistia
100 g
Marinoidut sienet
Hunajaa
3 rkl
Kevätsipuleita
2
Kantarelleja
150 g
Rypsiöljyä
1 rkl
Suolaa
Pippuria
Sinappikreemi
1 dl
Makeaa vahvaa sinappia
2 rkl
Tyrni
1 dl
Tomusokeria
1 rkl
Patongit
5