Paahdettua parsaa ja Välimerllistä juustoa

Paahdettua parsaa ja Välimerllistä juustoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Paahdettu parsa ja fetajuusto on kevään herkullisin kasvisruoka. Helppo ruoka, joka sulaa suussa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g parsaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • ½ dl mantelimurua

Tee näin:

Tee näin:

Katkaise parsoista kannat pois, aseta uunivuokaan. Pirskota päälle rypsiöljyä. Murenna juusto ja ripottele mantelimurut parsojen päälle. Gratinoi uunin yläosassa 250 asteessa noin 7 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita