Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Paahdettua parsaa ja Välimerellistä juustoa
Paahdettua parsaa ja Välimerellistä juustoa
•
Kommentit
Paahdettu parsa ja fetajuusto on kevään herkullisin kasvisruoka. Helppo ruoka, joka sulaa suussa!
Katso myös nämä
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(6)
1 tunti
Pestopizza
(2)
Pizzapannukakku
(7)
1 tunti 30 minuuttia
Gluteeniton porkkanakakku
(0)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Katkaise parsoista kannat pois, aseta uunivuokaan. Pirskota päälle rypsiöljyä. Murenna juusto ja ripottele mantelimurut parsojen päälle. Gratinoi uunin yläosassa 250 asteessa noin 7 minuuttia.
Valmis!
Ainekset
Parsaa
500 g
Rypsiöljyä
2 rkl
Apetina® Original pala
150 g
Mantelilastu
½ dl
Katso myös nämä
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(6)
1 tunti
Pestopizza
(2)
Pizzapannukakku
(7)
1 tunti 30 minuuttia
Gluteeniton porkkanakakku
(0)
Kaikki reseptit