Paahdettua parsaa ja Välimerllistä juustoa

Paahdettua parsaa ja Välimerllistä juustoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Paahdettu parsa ja fetajuusto on kevään herkullisin kasvisruoka. Helppo ruoka, joka sulaa suussa!

Ainekset

Annokset
  • 500 g parsaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • ½ dl mantelimurua

Tee näin:

Tee näin:

Katkaise parsoista kannat pois, aseta uunivuokaan. Pirskota päälle rypsiöljyä. Murenna juusto ja ripottele mantelimurut parsojen päälle. Gratinoi uunin yläosassa 250 asteessa noin 7 minuuttia.