Omena-luumupiirakka

Omena-luumupiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Omena-luumupiirakka on herkullinen makea piirakka, joka sopii mainiosti syksyllä niin jälkiruoaksi kuin kahvin kanssa tarjottavaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g omenoita
  • 300 g luumuja

Murutaikina

Piimäkreemi

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa hedelmät lohkoiksi ja asettele ne voideltuun uuninkestävään piirasvuokaan, jossa on korkeat laidat. Murutaikina: Sekoita jauhot ja kaurahiutaleet. Murenna voi karkeaksi sekaan. Lisää sokeri. Jaa murutaikina hedelmien päälle ja paista piirakkaa 200 ° C:ssa uunin keskiosassa noin puoli tuntia. Piimäkreemi: Sekoita piimään sokeri ja vaniljansiemenet. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi ja käännä se varovasti piimään sekaan. Mausta maun mukaan. Tarjoile kakku lämpimänä kylmän piimäkreemin kera.

Vinkki

Vinkki! Hedelmäsekoituksen sijaan voit käyttää 600 g yhdenlaisia hedelmiä, esimerkiksi omenoita.

Lisää herkullisia ideoita