Mustikkavispipuuro

Mustikkavispipuuro

Perinteinen vispipuuro saa tässä reseptissä kaverikseen tuoreet mustikat.
https://www.arla.fi/reseptit/mustikkavispipuuro/

Tee näin:

  • Laita kattilaan vesi ja mustikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Lisää sokeri ja ripaus suolaa. Vaahdota hyvin jäähtynyt puuro kuohkeaksi, mieluiten sähkövatkaimella. Tarjoa mustikkavispipuuro maitojuoman kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Ainekset

Vettä
8 dl
Mustikoita
3 dl
Mannasuurimoita
1½ dl
Sokeria
¾ dl
Suolaa
ripausta