Mustikkavispipuuro

Mustikkavispipuuro

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Perinteinen vispipuuro saa tässä reseptissä kaverikseen tuoreet mustikat.

Ainekset

Annokset
  • 8 dl vettä
  • 3 dl mustikoita
  • 1½ dl mannasuurimoita
  • ¾ dl sokeria
  • suolaa

Tarjoiluun

  • Arla Laktoositonta kevytmaitojuomaa

Tee näin:

Tee näin:

Laita kattilaan vesi ja mustikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Lisää sokeri ja ripaus suolaa. Vaahdota hyvin jäähtynyt puuro kuohkeaksi, mieluiten sähkövatkaimella. Tarjoa mustikkavispipuuro maitojuoman kanssa.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.