Mustikkaiset rahkaletut

Brunssi Jälkiruoka
(19)
Kommentit
Mustikkaiset rahkaletut

Mustikkaiset rahkaletut sopivat erinomaisesti tarjottavaksi niin aamiaispöydässä kuin jälkiruokana.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/mustikkaiset-rahkaletut/

Ainekset

4 annosta
Kananmunat
4
(1,5 prk) Arla Keittiö Mustikka-vaniljarahkaa
300 g
Vehnäjauhoa
1 dl
Sokeria
½ dl

Tee näin:

  • Riko kananmunien rakenne ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit ja jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Paista paksuja lettuja voissa, miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile letut marjojen ja kermavaahdon kanssa. Reseptistä voit valmistaa myös pannukakun paistamalla taikinaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet