Mustikkahyve eli mustikkapöperö

Mustikkahyve eli mustikkapöperö

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Perinteinen mustikkahyve muuttuu modernimmaksi, kun joukkoon sekoittaa kuohkeaa kermavaahtoa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 dl talkkunajauhoja
  • 1½ dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 200 g mustikoita
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • ½ dl sokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • kaurahiutaleita

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita maito talkkunajauhojen joukkoon ja anna turvota hetki. Vatkaa kermavaahto kuohkeaksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Koristele annokset mustikoilla ja kaurahiutaleilla.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Lisää herkullisia ideoita