Mustikka-vadelmasmoothie

Mustikka-vadelmasmoothie

10 minuuttia
Mustikka-vadelmasmoothie on täynnä kesän makuja. Tämä smoothie sopii niin nopeaksi aamupalaksi, kuin herkulliseksi välipalaksi.
https://www.arla.fi/reseptit/mustikka-vadelmasmoothie/

Tee näin:

Mustikka-vadelmasmoothie
  • Sekoita kaikki ainekset, mysliä lukuun ottamatta, tehosekoittimessa.
  • Kokoa lasiin kerroksittain mysliä ja smoothieta ja tarjoile välittömästi.
Valmis!
Vinkki

Harkitse tuoreiden aineksien vaihtamista pakastettuihin. Pakastettu banaani tai pakastetut marjat muuttavat smoothien rakennetta, tehden siitä samettisen sileän juoman. Pakastettujen aineksien jääkiteet säilyttävät nesteen, mikä mahdollistaa täydellisen kermaisen koostumuksen saavuttamisen sekoitettaessa samalla antaen juomalle jäisen kylmän tunteen.

Vinkki

Leikittele esillepanolla tarjoamalla juoma smoothiekulhona. Smoothiekulhot ovat kasvattaneet suosiotaan, eivätkä ne eroa paljoakaan tavallisista smoothieista valmistukseltaan. Tarjoile vain kulhoissa ja koristele rapealla myslillä.

Ainekset

Mustikka-vadelmasmoothie
Vadelmia
100 g
Mustikoita
100 g
Banaani
1
Mysliä
160 g
Arla Luonto+ Vaniljajogurtti, laktoositon 1 kg
3 dl
Lisää herkullisia ideoita
Smoothie
5 minuuttia
Smoothie
(11)
Mangosmoothie
5 minuuttia
Mangosmoothie
(6)
Marjasmoothie
5 minuuttia
Marjasmoothie
(7)

Valmista herkullinen mustikka-vadelmasmoothie

Herkuttele vastustamattoman mustikka-vadelmasmoothien kirkkailla mauilla. Huolella valmistettu juoma yhdistää mehukkaat vadelmat, makeat mustikat ja pehmeän vaniljajogurtin, tehden siitä täydellisen smoothien. Ota siemaus, sitten toinen ja vielä yksi – makunystyräsi anelevat lisää, kun aistit hienostuneet maut. Nopea ja helppo valmistaa, tämä resepti on täydellinen valinta pikaiseen välipalaan tai ateriaan, olipa kyseessä aamu, keskipäivä tai iltapäivä.

Banaanin ja vaniljajogurtin makeus

Kun banaanin ja vaniljajogurtin makeus yhdistyvät, tunnet täyden makujen voiman levittäytyvän makunystyröillesi. Yhdistelmä toimii ihmeitä vadelmien ja mustikoiden kanssa, antaen luonnollista makeutta banaanista sekä mielenkiintoista vaniljan twistiä. Marjat tuovat juuri tarpeeksi kirpeitä vivahteita kehittääkseen unohtumattoman makuprofiilin. Lisäksi ainekset toimivat yhdessä luoden miellyttävän, sileän koostumuksen.

Kerrostettu myslillä rapeuden lisäämiseksi

Smoothie on herkullinen sellaisenaankin, mutta kun lisäät kerroksen mysliä, juoma nousee uudelle tasolle. Vastakohtainen rakenne tekee jokaisesta siemauksesta ja lusikallisesta suuren seikkailun. Rapea mysli tarjoaa tyydyttävän rouskeen ja hienovaraisen pähkinäisyyden, joka täydentää paksua, kermaista vadelma-mustikkasmoothien koostumusta. Käytä leveää pilliä tai lusikkaa, jotta saat sekä smoothieta että mysliä jokaisella suupalalla.

Etsitkö lisää banaanipohjaisia smoothieita? Kokeile mansikka-banaanismoothieta, banaanismoothieta maapähkinävoilla ja banaani-mustikkasmoothieta.

Kokeile erilaisia marjoja

Vadelma ja mustikka ovat erinomaisia valintoja, mutta jos olet luovalla tuulella, voit helposti kokeilla erilaisia marjoja. Kannustamme aina personoimaan smoothiesi.

Kokeile esimerkiksi kasan erilaisia marjoja. Mansikat toimivat ihmeellisesti, kun haluat voimakkaampaa makeutta ilman mustikoiden selkeitä kirpeitä vivahteita. Ne myös antavat smoothielle kauniin punaisen kiillon.

Karhunvatukat antavat smoothielle lumoavan, tummemman ulkonäön samalla kun ne tuovat mukanaan hienovaraisen kirpeän ja maanläheisen makuvivahteen.