Mustikka-nektariinipaistos

Mustikka-nektariinipaistos

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Mustikka-nektariinipaistos on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2- 3 kpl nektariineja
  • ½ l mustikoita, n. 250 g
  • ½ dl sokeria
  • 1 rkl perunajauhoja

Murutaikina

Tarjoiluun

  • 2½ dl vaniljakastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele piirakkavuoka. Huuhtele nektariinit ja poista siemen. Paloittele nektariinit ohuiksi lohkoiksi ja lado lohkot piirakkavuokaan. Lisää kohmeiset mustikat. Ripottele pinnalle sokeri ja perunajauho. Sulata voi kattilassa, sitten nosta kattila pois liedeltä. Lisää sokeri, kaurahiutaleet ja jauhot kattilaan. Sekoita. Kaada seos vuokaan päällimmäiseksi. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes paistoksen pinta on kauniin ruskea. Tarjoa kevyesti vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.