Muffinssit oliiveilla & Apetinalla

Muffinssit oliiveilla & Apetinalla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Muffinssit oliiveilla ja Apetinalla käyvät erinomaisesti vaikkapa aamiaispöytään.

Ainekset

Annokset

  • 100 g Arla Apetina juustoa kuutioina
  • 225 g vehnäjauhoja (n. 4 dl)
  • 125 g grahamjauhoja (n. 2 dl)
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ¾ tl karkeaa suolaa
  • 1 dl kivettömiä, mustia oliiveja puolitettuina
  • 4 kananmunaa
  • 50 g sulatettua Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa juustokuutiot karkeiksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola, juusto ja oliivit keskenään. Vatkaa kananmunat, sulatettu voi ja jogurtti keskenään ja sekoita ne jauhoseokseen. Lusikoi taikina 12 voideltuun muffinssivuokaan tai suureen paperivuokaan. Paista muffinssit keskellä uunia 200 asteessa. Anna valmiiden muffinssien levähtää hetken vuoissaan – nosta ne pois ja anna jäähtyä mieluiten uuniritilällä. Muffinssit maistuvat mahtavalta esim. tomaattikeiton kanssa.