Muffinssit oliiveilla & Apetinalla

Muffinssit oliiveilla & Apetinalla

Muffinssit oliiveilla ja Apetinalla käyvät erinomaisesti vaikkapa aamiaispöytään.
https://www.arla.fi/reseptit/muffinssit-oliiveilla--apetinalla/

Tee näin:

  • Murskaa juustokuutiot karkeiksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola, juusto ja oliivit keskenään. Vatkaa kananmunat, sulatettu voi ja jogurtti keskenään ja sekoita ne jauhoseokseen. Lusikoi taikina 12 voideltuun muffinssivuokaan tai suureen paperivuokaan. Paista muffinssit keskellä uunia 200 asteessa. Anna valmiiden muffinssien levähtää hetken vuoissaan – nosta ne pois ja anna jäähtyä mieluiten uuniritilällä. Muffinssit maistuvat mahtavalta esim. tomaattikeiton kanssa.
Valmis!

Ainekset

100 g
Vehnäjauhoja (n. 4 dl)
225 g
Grahamjauhoja (n. 2 dl)
125 g
Leivinjauhetta
2 tl
Karkeaa suolaa
¾ tl
Kivettömiä, mustia oliivia puolitettuina
1 dl
Kananmunia
4
50 g
Arla Ingman Luonnonjogurttia
2 dl