Minttusuklaarahka

Minttusuklaarahka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Makea minttusuklaarahka sulaa suussa ja sopii raskaankin illallisen päätteeksi nautittavaksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g minttukrokanttisuklaata
  • 1 rkl öljyä
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 150 g Perinteinen vaniljajogurttia
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria

Tee näin:

Tee näin:

Paloittele noin 150 g suklaata kattilaan ja kaada sekaan öljy. Sulata suklaa vesihauteessa. Nosta tasaiseksi sulanut suklaa kattilassaan hetkeksi jääkaappiin jäähtymään. Vatkaa sillä välin vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon maitorahka, vaniljajogurtti, sokeri ja vanilliinisokeri. Kun suklaa on hieman jäähtynyt, sekoita myös se rahkan joukkoon. Pilko loput suklaat pieneksi muruksi. Säästä osa muruista annosten koristeluun ja sekoita loput rahkan joukkoon.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!