Minttusuklaarahka

Minttusuklaarahka

20 minuuttia
Makea minttusuklaarahka sulaa suussa ja sopii raskaankin illallisen päätteeksi nautittavaksi. Tarjoile minttusuklaarahka jälkiruoaksi!

Tee näin:

Minttusuklaarahka
  • Paloittele noin 150 g suklaata kattilaan ja kaada sekaan öljy. Sulata suklaa vesihauteessa.
  • Nosta tasaiseksi sulanut suklaa kattilassaan hetkeksi jääkaappiin jäähtymään.
  • Vatkaa sillä välin vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon maitorahka, vaniljajogurtti, sokeri ja vanilliinisokeri.
  • Kun suklaa on hieman jäähtynyt, sekoita myös se rahkan joukkoon.
  • Pilko loput suklaat pieneksi muruksi. Säästä osa muruista annosten koristeluun ja sekoita loput rahkan joukkoon.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

Minttusuklaata
200 g
Öljyä
1 rkl
2 dl
250 g
Perinteinen Vaniljajogurtti 150 g
150 g
Sokeria
½ dl
Vaniljasokeria
1 tl
Lisää herkullisia ideoita
Luumurahka
15 minuuttia
Luumurahka
(31)
Hedelmärahka
15 minuuttia
Hedelmärahka
(8)
Omenarahka
20 minuuttia
Omenarahka
(4)