Minttusuklaakakku

Minttusuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Tämä vaalea minttusuklaakakku on ihanan suklainen ja helppo kakku. Tässä reseptissä mintun makua tuo Pätkispatukat.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 palaa

Koristeluun

  • ananaskirsikoita
  • tomusokeria

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa kananmunat yksi kerrallaan joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Lisää lopuksi maito ja sekoita taikina tasaiseksi. Sulata suklaapatukat vesihauteessa ja sekoita taikinaan. Voitele halkaisijaltaan noin 24 cm irtopohjavuoka voilla ja jauhota. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua 175-asteisessa uunissa alatasolla noin 45-50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä esimerkiksi hammastikun avulla (hammastikkuun ei jää taikinaa kiinni, kun kakku on valmis). Anna kakun jäähtyä. Koristele suklaakakku tomusokerihunnulla sekä ananaskirsikoilla.